Home

MIQA 5Hoekloop
Zondag 25 juni 2023

Evenementenvergunning: De evenementenvergunning is binnen! De burgemeester van Deventer heeft op grond van artikel 2:25 van de Algemene plaatselijke verordening een besluit genomen op de aanvraag van Stichting 5Hoekloop voor het evenement 5Hoekloop plaatsvindend op 25 juni 2023 aan de Maatmansweg 3 te Deventer.

Sponsornieuws: Car Masters is ook dit jaar weer de sponsor voor de kidsrun. Speciaal voor de kids: de krijtauto is er op 25 juni ook weer! Daarnaast twee nieuwe afstandsponsoren: De Hanze Uitvaartzorg is de nieuwe sponsor voor de 5 kilometer. Anytime Fitness is dit jaar de nieuwe sponsor voor de 10 kilomer!

Vrijwilligers: Wij zijn gestart met de werving van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen 5Hoekloop! Wij merken dat het moeilijk is om voldoende hulp te krijgen. Dus kun je zelf helpen 25 juni, of weet je iemand die ons kan helpen? Mail ons: info@5Hoekloop.nl.

Deelnemers: Wij hebben beloofd dat de inschrijving eind februari of begin maart open gaat. Helaas gaat dat niet meer lukken. Wij doen ons uiterste best om voor 1 april (geen grap) de inschrijving te kunnen openen! Dus houdt onze berichten in de gaten op deze site en op Facebook.


Hoofdsponsor

De 5Hoekloop wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor exceeding viagra dosage!

Afstand sponsoren

1 kilometer

Car Masters Kidsrun

5 kilometer

De Hanze Uitvaartzorg Run

10 kilometer

Anytime Fitness Run